dijous, 16 de febrer del 2012

Els blogs més treballats de 4rt

En aquest article donaré la meva opinió sobre els millors blogs de tot 4rt. Aquest projecte posat per aquest 2on trimestre ha funcionat molt més bé del que jo em pensava. Creia que era una cosa molt difícil de dur a terme, però ha estat divertit i fàcil gràcies a les explicacions del professor. Faré una crítica sobre els millors blogs de 4rt des de el meu punt de vista. Valoraré molt l'estat d'aquest dia a dia, i la decoració. En triaré el millor de cada classe:

Sobre la meva classe:
               Crec que el millor és el de la Elisenda: A ballar funky!  Ja que està ben portat al dia, original amb logo i plantilla, i els articles bastant interessants. Crec que té molta originalitat i talent en aquest tema.

Logo
Aquest és el seu logo.
Sobre la classe del C:
              Crec que el millor és el de la Miriam Guiu: No és ni un esport, ni un art, és molt més; és la gimnàstica rítmica.  Ja que m'agrada molt com està fet. És original i el porta tot al dia.

Aquest és el seu logo.
Sobre la classe del A:
               Crec que el millor és el de la Miriam Not:  Moda, express yourself. És el millor de tots el que he vist. Té molt talent en aquest àmbit, bona plantilla, articles interessants i molt treballats, podcast molt bonic i unes fots molt originals. El porta al dia. Per mi el millor sens dubte.

iModa
Aquest és el seu logo.

3 comentaris:

  1. Molt be nen crec què els blogs què has escollits, s'ho mereixen, segueix així i segur què algu també t'escollirà a tu !

    ResponElimina
  2. Tot i que les explicacions són molt genèriques has seguit fent un bon blog. Per millorar-ho podries explicitar una mica més el motiu i trobar algun aspecte diferencial de cadascun d'ells.

    ResponElimina