dijous, 12 de gener del 2012

Coses que us puguin ser útils per la xarxa


Moltes vegades perds molt de temps buscant per la xarxa informació sobre el futbol, i no acabes trobant el que t'interessa...
Si busques informació sobre les novetats t'aconsello que miris en aquesta web del Marca, perquè és una web molt interessant, on trobaràs informació actualitzada al moment. Un blog amb articles atractius és aquest, en el que podem trobar cròniques d'alguns partits, i noticies sobre jugadors.
Per un entrenador, no hi ha res millor que una pàgina com aquesta. Pots trobar exercicis, estructures, tàctiques, vídeos, conferències, etc... sobre aquest esport. És una pàgina que m'ha agradat molt de visualitzar, ja què et dona unes idees molt clares sobre com jugar, és com si fos un entrenador On-line.
La que faig servir més habitualment és aquesta: Sport. Ja què tracta sobretot del meu equip preferit, el Barça. Però si ets del Madrid, t'aconsello que miris el As, perquè està bassat en ell.
Altra web molt apasionant i que visualitzo molt és el Mundo deportivo.
Però sens dubte, la millor web per informar-te sobre aquest esport és la de la FIFA, ja què és la web oficial del futbol internacional.
També una web molt interessant és la de la Federació Catalana, allà ens podem trobar sobre tot el que busquem del futbol de la nostra comunitat.



1 comentari:

  1. Has fet 7 enllaços i crec que l'article no diu això. Suposo que no t'hauràs posat un 10.

    ResponElimina