dimecres, 18 de gener del 2012

Interpretació del codi HTML

És el llenguatge de marcat predominant per a l'elaboració de pàgines web. És usat per descriure l'estructura i el contingut en forma de text, així com per complementar el text amb objectes tals com imatges. HTML s'escriu en forma de "etiquetes", envoltades per claudàtors angulars (<,>). HTML també pot descriure, fins a un cert punt, l'aparença d'un document, i pot incloure un script (per exemple Javascript), el qual pot afectar el comportament de navegadors web i altres processadors d'HTML.


A continuació us descriure un codi HTML d'un indicador de visites d'aqui al blog:
Els primers signes que m'apareixen al meu codi HTML ens indiquen que hi ha un comentari escrit al seu interior. El següent codi que m'apareix ens diu que hi ha què un hipervíncle amb la referència de la web.
Un altre codi que apareix ens especifica que hi ha una taula amb un borde de 0 píxels, i és sòlid, no transparent. El codi pròxim ens explica el nom de la imatge. El codi seguit és que és el nom del gràfic. Tot seguit vé un retorn a la línia. Després vé una referència que ens duu que és un hipervincle. I per acabar, trobem  que hi ha una un comentari al final del codi.


El codi HTML del inferior, és tal com trobem el que us he explicat. És un visualitzador de visites per a blog.



1 comentari:

  1. Parlant del codi HTML crec que a la darrera part de l'article hi tens alguna etiqueta que fa que el text es vegi de forma diferent.

    ResponElimina