diumenge, 5 de febrer del 2012

Si no t'agrada, crec que et puc convèncer...

En el present article, intentaré convèncer a la gent que no li agrada aquest esport tan popular que és al nostre país: el Futbol.
El futbol és un esperit que envaeix, el futbol ens dóna alegries, ens dóna nostàlgies, ens dóna una altra raó més per viure, ens uneix, ens distreu, ens fa somiar, el futbol t'involucra sense importar raça o estatus social, el futbol t'ensenya a ser lleial, el futbol és disciplina, és un ésser que es manifesta de diverses maneres en diverses persones, el futbol és un instrument de fer el bé. El futbol és gairebé com una religió, és una passió, t'involucra tant que no pots sortir, es va crear el futbol perquè s'aprengui a viure el significat del parcs, la passió i la unió. Això no és solament un esport, és una passió que dia darrera dia et va fent feliç.
Mitjançant el MovieMaker, unes imatges meves i del meu equip, i una petita gravació de veu, he fet una "pel·lícula" sobre el meu hobbie. Espero que us agradi molt i que us pugueu posar a la pell d'un jugador de futbol.

 Tot el que necessito aprendre de la vida ho puc aprendre d'un partit de futbol.

4 comentaris:

  1. Molt bé el vídeo, original tot i que el que dius que tot el que necessites a la vida ho pots aprendre en un camp de futbol jo que hi he jugat 25 anys he vist coses que val més no aprendre.

    ResponElimina